Anunturi Gratuite
adauga anunt

Anunturi Gratuite - Termeni si Conditii

 
Abonare la RSS

www.anunturi.org ofera utilizatorilor servicii de promovare pe internet a serviciilor si produselor aferente fiecarui utilizator.

Postarea anunturilor pe acest site se face GRATUIT prin crearea unui cont de utilizator. Promovarea anunturilor se face prin SMS, costul acestuia variind in functie de perioada de promovare.

Costul promovarii unui anunt pe site-ul www.anunturi.org este de 1 EUR/SMS fara TVA; 1.25 EUR/SMS fara TVA si 3 EUR/SMS fara TVA. Numerele de SMS la care pot fi promovate anunturile sunt: 1424 pentru 1 euro/sms fara TVA avand o perioada de valabilitate de 2 saptamani; 1400 pentru 1.25 euro/sms fara TVA avand o perioada de valabilitate de o luna; 1413 pentru 3 euro/sms fara TVA avand o perioada de valabilitate de 3 luni.

 

Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate legaturile intre www.anunturi.org si utilizatorii sai.

 • Termenul "Site" reprezinta site-ul www.anunturi.org si administratorii sai

 • Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.anunturi.org.

 • Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

1.      Acceptarea conditiilor

Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in are nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.

 

2.      Descrierea serviciilor

www.anunturi.org este un site de anunturi online. Pe acest site puteti publica anunturi gratuite in diverse domenii si puteti cauta prin anunturile publicate deja pe Site de catre alti Utilizatori.
Admiterea anunturilor in baza de date nu se face instantaneu, echipa www.anunturi.org isi rezerva dreptul de a corecta anunturile si a le publica ulterior, iar in cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizatori nu corespund cu termenii si conditiile afisate pe site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.

 

3.      Dreptul de autor

Informatiile publicate pe anunturi.org apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al administratorului Site-ului.

 

4.      Norme de utilizare

Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe site, acordati catre Site o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.
Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.

 

5.      Limitarea raspunderii

In nici un caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale ce rezulta din orice: 1) erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului; 2) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul si serviciile noastre; 3) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; 4) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site.

Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila.

 

6.      Clauza privind competenta judecatoreasca

Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

 

7.      Incheierea acordului

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

 

 

REGULI DE UTILIZARE

Adauga anuntul tau nou si cauta anunturi pe www.anunturi.org tinand cont de urmatoarele reguli:

1.      Un singur anunt cu acelasi continut

Aveti voie sa postati acelasi anunt o data pe saptamana, anunturile care apar de doua sau mai multe ori nu vor fi publicate pe site!

 

2.      Un singur bun/serviciu

Un anunt poate promova un singur bun sau serviciu.

 

3.      Majuscule

Folositi majuscule doar in urmatoarele situatii: la inceputul titlului, pentru nume proprii, nume de orase, pentru scrierea anumitor marci/brand-uri sau la inceputul frazei din descriere.

 

4.      Categoria corecta

Puteti posta doar anunturi care se incadreaza la una din categoriile mentionate pe site-ul www.anunturi.org.

 

5.      Descriere

Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de cea a bunului/serviciului comercializat nu vor fi publicate pe www.anunturi.org.

 

6.      Pret

Rubrica speciala "Pret" trebuie completata cu o suma reala, apropiata de pretul pietei. Daca pretul este variabil, completati in aceasta rubrica pretul minim, mediu sau maxim si explicati in "Descriere" conditiile in care acesta se modifica.

 

7.      Servicii

Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania.

 

8.      Imagini

Prin incarcarea imaginilor pe www.anunturi.org garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra imaginilor.

 

9.      Animale - vezi Legea privind protectia animalelor

Cumpararea / vanzarea de animale de companie trebuie sa fie in conformitate cu legile privind protectia animalelor.

 

10.  Caracterul anuntului

Orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicat pe www.anunturi.org.

 

11.  Anunturi discriminatorii

Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicat pe www.anunturi.org.


NOTA: Anunturile care nu respecta regulile de mai sus NU vor fi publicate pe acest site.

Cautare


Noutati anunturi.org
 • PROMOVARE ANUNT PROMOVEAZA ANUNT: doar 1 euro pentru 30 zile de promovare + 30 zile GRATUITE;
 • muta in fata MUTA IN FATA: actualizeaza anuntul din 3 in 3 zile;
 • Mesaje Centrul de mesaje: trimite mesaje catre noi;

 • Folositi filtrele PE JUDETE: selectati judetul apoi categoria dorita;

 • PROMOVARE ANUNT PROMOVEAZA ACUM cu doar 1 EURO
  PROMOVEAZA 30 zile + 30 zile GRATUITE!

  Anunturi pe judete

  Curs BNR si convertor valutar
  curs BNR din

   

   

  NU EXISTA INFORMATII VALUTARE !

   

   


  convertor valutar si calculator TVA